L'entorn

Aquí hi trobareu una descripció dels llocs més macos i interessants per visitar, perquè pugueu conèixer què envolta la nostra/vostra casa.

La proximitat és el que marca l’ordre de presentació dels diferents llocs.

La Gorga Blava

La Gorga Blava és un paratge encantador que es troba just al davant de la casa, a l’altre costat de carretera. Es pot veure des de sobre el pont vermell que hi ha davant la casa. Hi ha un corriol al costat del pont que baixa fins al costat de l’aigua.

Corts a 400 metres

Situat a l’esquerra de la carretera que va de Girona a Banyoles (la C-150), a 16 km de Girona i a 3 km de Banyoles. Per accedir a Corts s’ha d’agafar el trencall a mà dreta, venint de Banyoles i passat Mata, que indica el poble (la carretera GIV-5146).

El nucli principal de Corts, ubicat sobre un promontori a la vora dreta del riu Matamors, conserva encara la traça medieval i s’hi troben edificacions dels segles XVI i XVIII. És format per l’agrupació de construccions rurals al voltant de l’església. Les edificacions es recolzen sobre els diferents camins d’accés al nucli, formant una trama irregular que conforma una petita plaça en la seva part central davant de l’església. L'esglèsia romànica, dels segles XI-XII, és de visita obligada.

Banyoles a 3 km

Banyoles està situada a l’extrem nord oriental dels Països Catalans i és la capital de la comarca del Pla de l’Estany. Es troba a mig camí de la Costa Brava i dels Pirineus, formant un triangle de poblacions i indrets de gran interès històric i paisatgístic. Queda a 120 km de Barcelona i a 49 km de la frontera amb França.

La ciutat de Banyoles està ubicada a la riba oriental de l’Estany que porta el mateix nom, sobre la cota de 175 m sobre el nivell del mar.

L’estany que hi ha al seu terme municipal, el més gran de Catalunya, és un dels principals atractius turístics de Banyoles, així com la seva oferta d’activitats esportives i de lleure.

Girona a 16 km

Girona és la capital de la comarca del Gironès i de la província de Girona, situada al nord-est de Catalunya, el municipi és a 100 Km de Barcelona, a 40 Km de la Costa Brava i a 60 Km de la frontera amb França.

La ciutat de Girona està situada a la confluència dels rius Onyar, Güell, Galligants i Ter, a una altitud de 70 m, a l’anomenat pla de Girona.

Alguns punts d’interès de la ciutat són: la Catedral, l’església de Sant Feliu, el monestir de Sant Pere de Galligants, el call jueu, els banys àrabs, el barri vell, les muralles, les cases de l’Onyar, els ponts sobre el riu Onyar, la Rambla de la llibertat, el parc de la devesa, la plaça de la independència, la Farinera Teixidor i la Casa de la Punxa.

 • Gorga Blava

  Gorga Blava

 • Corts

  Corts

 • Banyoles

  Banyoles

 • Banyoles

  Banyoles

 • Banyoles

  Banyoles

 • Girona

  Girona

 • Girona

  Girona